Volg ons via
 
 
 

nov - Kerst Crea Weekend

Kerst inspiratie tijdens het Kerst Crea Weekend

Het Kerst Crea Weekend brengt de Kerstsfeer op 17, 18 & 19 november alvast naar De Broodfabriek in Rijswijk. De nieuwste trends op hobbygebied, diverse workshops, demonstraties en natuurlijk Kerstbomen, Kerstlekkernijen en de Kerstman.

Dit is dé plek voor iedereen met een creatieve hobby zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Kom inspiratie op doen, nieuwe producten ontdekken en struinen langs meer dan 150 kramen en dat alles onder het genot van live Kerstmuziek en de geur van warme chocolademelk. 

Bezoekers kunnen ook zelf creatief aan de slag tijdens diverse workshops, vele staan in het teken staan van de feestdagen. Schuif bijvoorbeeld aan bij Crea Deco Party voor het ontwerpen van servies. Op het activiteitenplein worden volop workshops gegeven. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich laten schminken, kerstballen pimpen en kersthangers maken op het kinderplein.

Breng ook een bezoek aan de Neuzelbeurs op 18 & 19 november. Met een entreekaart van het Crea Weekend is de entree voor de Neuzelbeurs gratis.

Algemene informatie

Datum   : 17, 18 & 19 november in De Broodfabriek Adres   : Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur Entree : Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Telefoon  : 070-3075900 Website  : www.creaweekend.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 139
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
crea weekend, kortingscode crea weekend rijswijk, crea weekend rijswijk