Volg ons via
 
 
 

maart - Fietsenbeurs 2017

ViaVie Welzijn organiseert voor zestiende keer de Fietsenbeurs

Op zaterdag 18 maart organiseert ViaVie Welzijn voor de zestiende keer een fietsenbeurs. De verkoop vindt plaats op locatie  jeugdhonk ‘Hole-10’ van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Op de fietsenbeurs kunt u mountainbikes, crossfietsen, grote en kleine kinderfietsen, fietsen voor volwassen, steppen, skelters, etc., inbrengen en / of kopen. Al het speelgoed wat wielen heeft (steppen, aut’s, wagens, buggy’s,, zijn ook welkom bij de fietsenbeurs.

Wanneer u fietsen of ander materiaal hebt die u op de fietsenbeurs te koop wilt aanbieden, dan kunt u deze tussen 10.00 en 11.30 uur naar jeugdhonk ‘Hole-10’ brengen aan de Tuinstraat 2 te Holten (locatie Tuinstraat van het Kulturhus, ingang links van de hoofdingang).

Van de opbrengst van de fietsenbeurs is 20% voor ViaVie Welzijn, de vrijwilligers van de Fietsenbeurs kiezen zelf een bestemming binnen ViaVie Welzijn waar de winst heen gaat. Deze wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Het geld dat uw verkochte materiaal tijdens de beurs heeft opgebracht en het materiaal dat niet verkocht is, kunt u weer ophalen tussen 15.30 uur tot 16.00 uur. (ViaVie Welzijn is niet aansprakelijk voor het ingebrachte materiaal.)

Voor inlichtingen kunt u terecht bij mevrouw C. Nikkels via 0548 36 36 36 of stuur een mail naar info@viaviewelzijn.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 260
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsenbeurs, fietsbeurs, fietsen te koop, kinderfiets te koop, skelter te koop