Volg ons via
 
 
 

sept - Sculptures NOW

Sculptures NOW in Buitenplaats Sparrendaal | Uniek kunstevent met beelden en sculpturen! 

Na de succesvolle eerste editie vindt dit najaar Sculptures NOW weer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Deze vierdaagse kunstbeurs met unieke beelden en sculpturen opent van 14 t/m 17 september aanstaande haar deuren. Rond de 25 nationale en internationale galeries en kunsthandelaren presenteren dan hun bijzondere collecties in en rond deze historische kasteellocatie in de Utrechtse Heuvelrug. 

Bijzondere locatie
Sculptures NOW brengt opvallende beelden en sculpturen samen in het 18de eeuwse Sparrendaal. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. In het najaar is Sparrendaal het speelveld voor Sculptures NOW waar beelden en sculpturen van de deelnemers geëxposeerd staan in alle rijk gedecoreerde zalen. Daarnaast zijn in de tuin en op het voorplein hedendaagse en antieke kunstobjecten tentoongesteld waar het publiek ook kan genieten van een drankje en/of een heerlijke lunch. 

Beelden en sculpturen uit diverse tijden
Sculptures NOW brengt opvallende beelden en sculpturen samen in Sparrendaal. Naast hedendaagse en 20ste eeuwse beelden, is er ook beeldhouwkunst uit onder andere de Middeleeuwen, Renaissance en Barok te vinden. Grieks, Romeins en Egyptisch is ook ruim vertegenwoordigd met kunst vervaardigd uit onder andere steen, brons, marmer en ivoor. Art Nouveau en Art Deco completeren dit sfeervolle kunstevent in het prachtige Sparrendaal. Alle objecten zijn uiteraard te koop. Dit alles maakt van Sculptures NOW de enige beelden- en sculpturenbeurs in Nederland met een volledig aanbod beeldhouwkunst. 

WAT, WAAR EN WANNEER
Locatie:        Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg
Data:            Donderdag 14 t/m zondag 17 september 2017

Parkeren:        Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een gratis parkeergelegenheid
Internet: www.sculpturefair.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Interevent
Hits: 407
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sculpturen, beelden, sculpturenbeurs, buitenplaats sparrendaal