Volg ons via
 
 
 

28 t/m 30 april - Animal Event in Beekse Bergen

Animal Event: beestachtig leuk voor jong en oud

Animal Event 2017: hét festival voor dierenfans

Dol op dieren? Dan is Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, voor jou beslist genieten! Je kunt er spectaculaire demo’s en shows bekijken, lekker shoppen voor je eigen dier en meedoen met allerlei leuke activiteiten. Eigenlijk is Animal Event een beetje het Pinkpop of Lowlands voor dierenliefhebbers, met als basis het outdoor terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Experts
Van iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over hun hobby vertellen. Je kunt er heel veel over dieren te weten komen. Als we je een tip mogen geven: kijk eens verder dan je eigen favoriete diersoort. Dacht je misschien dat je hond lastig te trainen was? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren.

Afrika
Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Een bezoek aan het evenement is te combineren met een uitstapje met de ‘safaribus’ naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen, waar je de wereld van wilde dieren in kunt duiken. De leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns, zebra’s en nog veel meer wild-life staan daar voor je klaar. 

Animal Event begon ooit met 3.500 bezoekers en ontving vorig jaar een recordaantal van 32.500 dierenliefhebbers, die maar liefst 10.000 honden meenamen. De tiende editie van Animal Event vindt plaats op 28, 29 en 30 april 2017 op de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. 

Bezoekersinformatie

Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Openingstijden
Animal Event is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Hits: 669
Categorie: 
04 April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
beekse bergen, animal event, hondenshow, huisdierenshow, leuke huisdieren