Volg ons via
 
 
 

16 dec - Charles Dickens Festijn Best!

Best wordt omgetoverd in een sfeervolle 19e eeuwse Engelse stad waar Charles Dickens zijn beroemde personages heeft gevormd voor zijn vele spannende boeken.

Charles Dickens Festijn op 16 december 2018 in Best

Krijgt u weer zin om uzelf te wentelen in de sfeer van Charles Dickens? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Dit jaar zal op 16 december voor de 8e keer het Charles Dickens Festijn in Best worden gehouden. De Nieuwstraat wordt weer omgetoverd in een sfeervolle 19e eeuwse Engelse stad waar Charles Dickens zijn beroemde personages heeft gevormd voor zijn vele spannende boeken. 

Het Charles Dickens Festijn kan in Best worden herbeleefd van 12.00 tot 17.30 uur door de aanwezigheid van vele historische ambachten, gevulde kraampjes en straattheater met personages uit de boeken van Charles Dickens. Denk aan de norse Scrooge, speelse Oliver Twist en A Christmas Carol. 

Fotografie Marijke

Dit alles wordt muzikaal bijgestaan door dans en live muziek van verschillende koren, bands, dj’s en bigbands. Zij spelen de heerlijke muziek van toen en muziek die u in Kerstsferen brengt. Het festijn wordt om 12.00 uur geopend door burgemeester Anton van Aert in 19e eeuwse kleding. Vanaf dan gaan we helemaal los in de sferen van de 19e eeuw met levende beelden, Oudhollandse spelletjes, kermisattracties, appeltjes roosteren, wasvrouwtje uit 1818, levende stal met een echt kindje, ouderwets orgeldraaier, een verhalenverteller, Malle Pietje en ons straattheater houdt u en de kinderen in de ban van de vele Charles Dickens verhalen.

Er is volop te beleven en ook de inwendige mens kan verwend worden op de 19e eeuwse manier! Kom en beleef de 19e eeuw opnieuw in Kerstsfeer met de vele personages uit de beroemde boeken van Charles Dickens.

Zondag 16 december van 12.00-17.30 uur
Nieuwstraat, Best

info@charlesdickensfestijnbest.nl
www.charlesdickensfestijnbest.nl
www.facebook.com/ CharlesDickensFestijnBest
www.twitter.com/ DickensBest

Kinderen tot 6 jaar gratis
Van 6 - 12 jaar 1 euro
Vanaf 12 jaar 2 euro


Afbeeldingen
  • Impressiefoto.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1444
Categorie: 
12 December
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
charles dickens, scrooge, charles dickens best, straattheater in best, charles dickens festijn in best