Volg ons via
 
 
 

1 en 2 febr - Vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Breda

1 en 2 februari 2020 - Vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Het doel van deze bijzondere "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. 

Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze nieuwe beurs.Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden. 

De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Op deze nieuwe vakantiebeurs vindt u zowel grote aanbieders, die u mogelijk al kent, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar u zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot Kloosterwandelingen. 

Naast Amsterdam kozen we voor Breda als tweede locatie , een week later ten behoeve van de zuidelijke Nederlanders en de Vlamingen.  Meer info: www.beursbijzonderereizenbreda.nl

  • Grote Kerk
  • Breda

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1554
Categorie: 
02 Februari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantiebeurs breda, vakantie, vakantiebeurs, reisinformatie, vakantie beurs 2020