Volg ons via
 
 
 

24 en 25 juni- Neuzelbeurs Rijswijk

Neuzelbeurs in Rijswijk is grootste koopjesmarkt van de regio 

Op 24 en 25 juni de laatste editie voor de zomerstop

Zaterdag 24 en zondag 25 juni opent De Broodfabriek haar deuren om handelaren en liefhebbers van curiosa, tweedehands kleding, boeken, meubels en antiek te verwelkomen. Met meer dan 300 kramen mag de Neuzelbeurs in Rijswijk zich de grootste rommelmarkt van de regio noemen. Duizenden bezoekers komen graag terug vanwege de prettige, warme en vooral gezellige sfeer in de locatie.  

Het Horeca Plaza in de entreehal biedt betaalbare smakelijke happen voor ieder moment, van koffie met iets lekkers tot vers belegde zuurdesembroodjes. Voor bezoekers die liever in de buitenlucht verkeren om even te pauzeren, is er een ruim terras nabij de entree. 

Interesse om zelf te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900. 

Voor de liefhebbers van de Neuzelbeurs is dit voorlopig de laatste kans om de Neuzelbeurs te bezoeken. Na deze editie volgt een zomerstop, om vervolgens in september weer aan te vangen met een nieuw Neuzelbeurs-seizoen. Mis de editie van 24 en 25 juni dus niet!

De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij. Het is ook mogelijk om een weekendkaartje voor twee dagen te kopen voor € 6,00 p.p.!
 

Locatie:         De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden:    10.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie:     www.de-broodfabriek.nl 
www.neuzelbeurs.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Hits: 14970
Categorie: 
06 Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
neuzelbeurs, vlooienmarkt rijswijk, vlooienmarkten, vlooienmarkt, marktagenda, tweedehands koopjes