Volg ons via
 
 
 

sept - Herfstfair Kasteel De Cannenburch Vaassen

Op de Herfstfair bij Kasteel De Cannenburch Vaassen staan volop stands met sfeervolle herfstarrangementen met pompoenen, herfstblad, hortensia’s, physalis, appeltjes, bottels en bessen.

Ook in 2017 is Kasteel Cannenburch in Vaassen, Gelderland weer het decor voor de sfeervolle Herfstfair! Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Een schitterend landschap. In deze bijzondere entourage vindt de Herfstfair plaats van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017 met stands langs de paden en waterpartijen.

De Herfstfair: heerlijk struinen door het kasteelpark, shoppen bij de sfeervolle stands van veelal gepassioneerde vakmensen, streekproducten, tuinplanten, herfstdecoraties …. Maar ook brocante, outdoorkleding en laarzen, serviezen, muziek, wijnproeverijen. Trek gerust de hele dag uit om heerlijk rond te struinen door het kasteelpark, af en toe op een van de terrasjes te genieten van ambachtelijke lekkernijen, de gezellige muziek. Bekijk een bloemschikdemonstratie of breng ook een bezoek aan het kasteel.

Meer info: www.b-vent.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2739
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
herfstfair, winterfair, kastelen, kasteel de cannenburch