Volg ons via
 
 
 

juli - Zomercarnaval Straatparade Rotterdam

Zomercarnaval Rotterdam | Straatparade

Als je de tegenwoordige mensenmassa in de Rotterdamse binnenstad ziet lopen, is het bijna niet voor te stellen dat dit ooit als kleinschalig feestje is begonnen. 

Zomercarnaval wordt nu door ruim 900.000 bezoekers groots gevierd, maar is ooit begonnen met een klein groepje carnavalsliefhebbers.

Zomercarnaval Straatparade

Als de straten van de Rotterdamse binnenstad worden overdonderd door een explosie van kleur, muziek, vreugde en creativiteit in een stoet van indrukwekkende praalwagens dan kan dat maar één ding betekenen… De Zomercarnaval Straatparade is back! Ruim 2.500 energieke dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten trekken door het centrum van Rotterdam gehuld in de meest spectaculaire kostuums met maar één missie: iedereen laten dansen! 25 kleurrijke praalwagens in een parade over een route van ruim 5 kilometer, de lekkerste latin klanken en de meest prachtige kostuums.

De Zomercarnaval Straatparade is de grootste Caribbean streetparty van Nederland en iedereen is uitgenodigd! Gooi alle remmen los en laat je volledig gaan in de magie van de Zomercarnaval Straatparade. Want als de parade voorbij komt is het onmogelijk om stil te blijven staan.

Meer info: www.zomercarnaval.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2214
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zomercarnaval, carnaval rotterdam, vvv rotterdam, zomercarnaval kleding, zomercarnaval rotterdam