Volg ons via
 
 
 

juli - Friese Ballonfeesten

Internationale kleurenpracht tijdens 33e Friese Ballonfeesten!

Een spektakel van formaat!

Vorig jaar kwamen er meer dan 20.000 bezoekers naar de Friese Ballonfeesten. Ook tijdens de 33e editie, van 25 tot en met 29 juli 2018, zal de organisatie weer duizenden toeschouwers begroeten en laten genieten van al het vermaak dat de Friese Ballonfeesten te bieden hebben. Sinds de eerste aflevering behoort het grootste ballonevenement van Nederland niet voor niets tot de toonaangevende zomerfestiviteiten. Een spektakel van formaat!

Het publiek krijgt iedere avond een prachtige show van een groot aantal heteluchtballonnen voorgeschoteld. Tijdens het ballonspektakel stijgen maar liefst 35 ballonnen uit binnen- en buitenland op vanuit Joure, ook wel “Balloon City” genoemd. Het schouwspel wordt met verbazing door het in groten getale aanwezige publiek gadegeslagen. De indrukwekkende heteluchtballonnen die op de Nutsbaan worden uitgevouwen, verwarmd en uiteindelijk opstijgen. Een prachtig gezicht!

De 33e Friese Ballonfeesten blijven nog lang bij!

Zelf ballonvaren en actuele informatie

Zelf een ballonvaart maken tijdens het grootste ballonevenement van Nederland? Informeer dan op telefoonnummer 06 30 193 825 (na 17.00 uur). Kijk op www.ballonfeesten.nl voor de online kaartverkoop en de actuele informatie over de Friese Ballonfeesten.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2262
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ballonfeesten, ballonvaren, ballovaren weer, ad ballon, ballonvaren a3, ballonvaren informatie