Volg ons via
 
 
 

aug - Grachtenfestival Amsterdam

Grachtenfestival Amsterdam | Al twintig jaar podium voor jong klassiek talent.

Het Grachtenfestival is het jaarlijks terugkerende festival met klassieke muziek op bijzondere locaties in de binnenstad van Amsterdam, met uitlopers naar andere stadsdelen zoals Noord. Gedurende 10 dagen is Amsterdam een podium voor jong Nederlands muzikaal talent en biedt het publiek een muzikale reis langs bijzondere locaties, ongekend muzikaal talent en verrassende muzikale belevenissen.

Gerenommeerde solisten en ensembles in ongekende combinaties stellen, geïnspireerd door een elk jaar wisselend thema, speciaal voor het festival concertprogramma's samen. Bovendien worden voorpremières gebracht van (delen uit) programma's die later in het seizoen op podia elders in het land worden uitgevoerd. Het Grachtenfestival biedt in hoge mate een podium aan jong talent.

Ook het Junior Grachtenfestival, met producties voor baby's en peuters tot en met tieners, maakt deel uit van het evenement. Elk jaar worden nieuwe speellocaties toegevoegd. Veel concerten zijn gratis of tegen een lage toegangsprijs toegankelijk. 

Meer informatie op www.grachtenfestival.nl

10 t/m 19 augustus 2018
Amsterdam


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2538
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
grachtenfestival, grachten festival, grachtenfestival amsterdam, grachten festival krant