Volg ons via
 
 
 

juni - Kunstschouw Westerschouwen

Kunstschouw Westerschouwen | Op zeer bijzondere lokaties een aantrekkelijke combinatie van kunst, natuur en cultuur gepresenteerd.

17 t/m 25 juni 2017 - Kunstschouw Westerschouwen

De westhoek van Schouwen-Duiveland is een van de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden van Nederland. Jaarlijks vindt hier in de derde week van juni de Kunstschouw Westerschouwen plaats. Langs de route krijgt u op vaak zeer bijzondere lokaties een aantrekkelijke combinatie van kunst, natuur en cultuur gepresenteerd. 

In kerken, boerenschuren, landhuizen en particuliere tuinen, in hotels met aparte expositieruimte, ateliers en enkele galeries, tonen zo’n 200 kunstenaars uit binnen- en buitenland diverse disciplines: schilderijen, ruimtelijke objecten, fotografie- computer- videokunst, installaties en performances.

De ca 40 locaties zijn bij voorkeur per fiets of met de auto te bereiken. U kunt in diverse gemeenten voor een dagje een fiets huren. Raadpleeg hiervoor het Kunstschouw Magazine of de plaatselijke VVV’s. Meer info: www.kunstschouw.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1377
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
westerschouwen kunst, tentoonstelling, kunstschouw, kunstmaand