Volg ons via
 
 
 

sept - Leeuwarder Courant NaZomerFair

Leeuwarder Courant NaZomerFair op het landgoed Stania State in Oentsjerk.

Na eens succesvolle eerdere edities staat op zaterdag 15 september en zondag 16 september 2018 Landgoed Stania State in Oentsjerk opnieuw in het teken van de Leeuwarder Courant NaZomerFair. Bijna 8.500 bezoekers genoten op de eerste NaZomerFair van de nieuwste trends, gepresenteerd door ruim 110 bedrijven, en een uitgebreid entertainmentprogramma voor jong en oud. Reden te meer om aan dit succes een vervolg te geven in het vierde weekend van september.

Stania State in nazomerse sferen
Het Friese landgoed Stania State behoort tot een van de mooiste van Nederland. Het park is fraai gerestaureerd en ademt de sfeer uit van de 19e eeuw. De kramen en pagodes zijn gelegen tussen speelse waterpartijen, slingerpaadjes en fraaie lanen. Hier wisselen outdoor, wellness, planten, brocante, life-style, en nazomerse producten elkaar dynamisch af. Exposanten uit alle hoeken van Nederland staan garant voor een sfeervolle fairpresentatie.

Beleef de nazomer

Laat u inspireren en verrassen door de vele uiteenlopende producten op dit nazomer evenement. Van stoere laarzen tot lekker eten  en van buitenpotten tot sierraden. Kom lekker proeven van de culinaire hapjes en drankjes die de fair exposanten voor u bereiden. Of doe mee aan een van de activiteiten die georganiseerd worden voor zowel groot als klein. Meer info: www.lcnazomerfair.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2354
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fair, lifestyle, demonstraties, buitenleven, tuinaanleg, mode, interieur, nazomerfair