Volg ons via
 
 
 

okt - Internationale Mineralenbeurs

Internationale Mineralenbeurs | Kwarts uit Europa tijdens in De Broodfabriek

De Internationale Mineralenbeurs dankt haar naam aan de grote diversiteit aan vondsten van over de hele wereld (net zoals haar standhouders trouwens). Met maar liefst twee verschillende tentoonstellingen, filmruimte, lezingen, verschillende doorlopende workshops en vele verkoopstands is de Internationale Mineralenbeurs een ontdekkingstocht voor jong en oud.

Bewonder bij een van de tentoonstellingen kwarts die gevonden zijn in Europa. Denk hierbij aan gebieden in België, Zwitserland en Duitsland. Verkrijg tips en tricks om zelf op zoek te gaan naar kwarts. Altijd al een Geode willen kraken of op zoek naar een bijzondere mineraal? Neem dan een kijkje op de Internationale Mineralenbeurs! Ook voor de kleine portemonnee. Tevens vind in dit weekend de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs plaats. Met een kaartje voor de Internationale Mineralenbeurs bezoek je gratis ook deze leuke beurs. De Gothic & Fantasy Beurs vindt ook plaats in De Broodfabriek, tegen bij betaling is het ook mogelijk om alle drie de beurzen te bezoeken.

Algemene informatie Internationale Mineralenbeurs 14 & 15 oktober 2017 Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH). Geopend van 10.00 - 17.00 uur. Entree volwassenen € 7,-, kinderen t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS. 

De Broodfabriek is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Voor meer informatie www.internationalemineralenbeurs.nl of 070-3075900.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1784
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
mineralenbeurs broodfabriek, edelstenen, wat zijn mineralen, vitaminen en mineralen