Volg ons via
 
 
 

13 en 14 april - Elf Fantasy Fair

Elf Fantasy Fair | Temidden van de sprookjesachtige natuur van het park van kasteel de Haar.

De Elf Fantasy Fair is een tweedaags muziekfestival met (pagan of celtic) folk bands, middeleeuwse bands, gothic bands; op een van de twee podia of als rondlopende act. Het is ook een evenement met heel veel shows: riddersteekspelen, veldslagen, vuurshows, paardenshows, parades. En Elf Fantasy Fair is een evenement waar je zelf deel kan nemen aan allerlei dans workshops (ierse dans, balfolk dans of zelfs de Maori Haku dans); of waar je kan luisteren naar lezingen over heraldiek, romeins en grieks historisch koken, het maken van fantasy films; of waar je gewoon kan genieten van de beste verhalenvertellers.

Maar het mooiste van Elf Fantasy Fair is dat tweederde van de bezoekers zichzelf hebben getransformeerd in een orc, een magier, een vampier, een elf, een manga comic held, of een combiantie van dit alles. Denk aan het carnaval van Venetie, maar dan met nog creatievere en uitbundiger kostuums.

Op 13 en 14 april 2019 vindt de Elf Fantasy Fair plaats temidden van de sprookjesachtige natuur van het park van kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland, vlakbij Utrecht.  Meer info: www.elfia.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2529
Categorie: 
04 April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elf fantasy fair, elf fantasy fair kleding, elf fantasy fair foto s, festival elf fantasy fair