Volg ons via
 
 
 

maart - Wonen & Co de Beurs

Wonen&Co | De laatste interieurtrends, de nieuwste gadgets en ideeën voor het buitenleven.

Wonen&Co vormt MartiniPlaza op donderdag 15 tot en met zondag 18 maart om tot een tijdelijk paleis met ballen. Wonen&Co de beurs komt met het kortste thema in de rijke historie van de woonbeurs, namelijk Lef. In de Dikke van Dale omschreven als ‘moed’ en ‘durf’. Eén van de makkelijkste woorden uit één van Neerlands dikste boeken, maar misschien wel de moeilijkste qua uitvoering. Lef is voor iedereen anders. Bij telefoonangst juist wel die hoorn oppakken, bij hoogtevrees toch die parachute op je rug knopen en alles wat ertussen zit. Wonen&Co zoekt het dichter bij huis. Beter gezegd: in huis.

Trend
Of je nu een trendvolger bent of niet, ongemerkt bepalen woontrends wat we wel en niet mooi vinden. Onder de noemer ‘Trend’ staan de twee grote woonexpo’s van Wonen&Co de beurs dit jaar in het teken van warme kleuren, een beetje urban gypsy en boho chic, natuurlijke materialen (als kurk) en groen. Groen is booming!

Aardappelstad en Delftblauwe huisjes
De beursvloer van MartiniPlaza staat voor puur woongeluk, waardoor de bezoeker uiteindelijk thuis eigenzinnig haar eigen pad durft te kiezen. Bezoek de tiny houses in Aardappelstad, laat je Oud Hollands inspireren in de Delftsblauwe huisjes, ontvang gratis advies op het Adviesplein en wees voor even de Toiletpolitie. Vergeet vooral niet Jam Jam te bezoeken, het proeflokaal van Wonen&Co waar de liefde van de bezoeker door de maag gaat.

Openingstijden 
Donderdag 15 & vrijdag 16 maart: 13.00 - 22.00 uur
Zaterdag 17 & zondag 18 maart: 10.00 - 18.00 uur

Wonen&Co de beurs 2018
Entree: € 12,00 pp (tot 12 jaar gratis)

www.wonenenco.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2020
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wonen en co, woonbeurs, woonbeurs jaarbeurs utrecht, vt wonen woonbeurs, woonbeurs rotterdam