Volg ons via
 
 
 

febr - Boeken- en Platenbeurs Sint-Oedenrode

Boeken- en Platenbeurs | Naast de ca. 50000 boeken zijn er ook vele LP's te vinden.

26e Boeken- en platenbeurs Sint-Oedenrode
 
De Boeken- en platenbeurs wordt wordt voor de 26e keer gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 in het gebouw van de Odaschool, Laan ten Bogaerde 7 in Sint-Oedenrode. 
 
De beurs is beide dagen geopend van 10.00 uur - 17.00 uur. De toegang bedraagt € 1,- en voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. 
 
De meer dan 50-duizend geselecteerde boeken zijn ingedeeld in 30 categorieën, waaronder Historie, Kunst en Cultuur, Proza en Poëzie, Boekenweek geschenken, Literatuur en Brabantica.
 
De boeken zijn onderverdeeld in twee afdelingen. In de groene afdeling, tevens de grootste, zijn een groot deel van de boeken geprijsd voor € 0,50, € 1,00 of € 1,50. Op de rode afdeling zijn de mooiere, nieuwere boeken te vinden. De echt bijzondere exemplaren zijn te vinden in 'de vitrine'.
 
Naast de boeken zijn er ook veel LP’s te vinden, 150 volle bananendozen om precies te zijn. Verder zijn er honderden singles (zelfs nog een aantal 78 toeren platen), c.d.’s , video’s en zelfs dvd’s te vinden. Vrijwel alles geprijsd voor slechts € 1,- !!!
 
Gratis kopje koffie tijdens de beurs? Download de flyer vanaf onze site: www.boeken-en-platenbeurs.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Hits: 2162
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boekenbeurs, boekenbeurs sint oedenrode, oude boeken, platenbeurs, lp s, video s ruilen