Volg ons via
 
 
 

24 en 25 febr - Boeken- en Platenbeurs Sint-Oedenrode

Boeken- en Platenbeurs | Naast de ca. 50000 boeken zijn er ook vele LP's te vinden.

27e Boeken- en platenbeurs Sint-Oedenrode
 
De Boeken- en platenbeurs wordt wordt voor de 27e keer gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2018 in het gebouw van de Odaschool, Laan ten Bogaerde 7 in Sint-Oedenrode. 
 
De beurs is beide dagen geopend van 10.00 uur - 17.00 uur. De toegang bedraagt € 2,- en voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. 
 
De meer dan 50-duizend geselecteerde boeken zijn ingedeeld in 30 categorieën, waaronder Historie, Kunst en Cultuur, Proza en Poëzie, Boekenweek geschenken, Literatuur en Brabantica.
 
De boeken zijn onderverdeeld in twee afdelingen. In de groene afdeling, tevens de grootste, zijn een groot deel van de boeken geprijsd voor € 0,50, € 1,00 of € 1,50. Op de rode afdeling zijn de mooiere, nieuwere boeken te vinden. De echt bijzondere exemplaren zijn te vinden in 'de vitrine'.
 
Naast de boeken zijn er ook veel LP’s te vinden, 150 volle bananendozen om precies te zijn. Verder zijn er honderden singles (zelfs nog een aantal 78 toeren platen), c.d.’s , video’s en zelfs dvd’s te vinden. Vrijwel alles geprijsd voor slechts € 1,- !!!
 
Meer info: www.boeken-en-platenbeurs.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2196
Categorie: 
02 Februari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boekenbeurs, boekenbeurs sint oedenrode, oude boeken, platenbeurs, lp s, video s ruilen