Volg ons via
 
 
 

9 t/m 13 jan - Vakantiebeurs 2019

Vakantiebeurs | Veel primeurs op ingrijpend vernieuwde Vakantiebeurs

Van 9 tot en en 13 januari 2019 barst in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los. Hier begint voor velen de vakantievoorpret. Bezoekers kunnen zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. Locals zijn op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Experience hal

Nieuw dit jaar is de Experience hal; een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, duiktank, foodtrucks, Ibiza hippiemarkt en live entertainment. In de verschillende theaters worden presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties gegeven.

Night at the Vakantiebeurs

Ook nieuw is dat de Vakantiebeurs dit jaar op zaterdag langer open is voor een heel nieuw concept 'Night at the Vakantiebeurs'. De stands zullen open zijn tot 20.00 uur, de Experience hal (hal 9) blijft geopend tot 22.00 uur. Hier geniet de bezoeker van een aantrekkelijk programma van activiteiten, eten, drinken en multicultureel entertainment; een avond uit om alvast in de vakantiestemming te komen.

Citytrips

Het Urban terras is een nieuwe zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men de aanbieders van stedenreizen en de city consults van Time to Momo. Uiteraard zijn hierbij de lokale experts en schrijvers van de reisgidsen aanwezig.

Actief, Fiets en Wandel Zone

In de Actief, Fiets en Wandel Zone staan organisaties en bestemmingen voor actieve vakanties, Ze zijn gegroepeerd rond een uitgebreid e-bike fietsparcours, een 'actief'-plein met reisspecialisten en een groene picknick-zone met horeca.

De Vakantiebeurs (consumentendagen) vindt plaats van 9 t/m 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Voor meer informatie zie: www.vakantiebeurs.nl


Afbeeldingen
  • logo vb.jpg
  • vb 3.jpg
  • vb 1.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4647
Categorie: 
01 Januari
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantie, vakantiebeurs 2019, vakantie in eigen land, deelnemers vakantiebeurs