Volg ons via
 
 
 

nov - Oldtimerbeurs Automobielen

Oldtimerbeurs Automobielen in het teken van 120 jaar Opel

In het weekend van 9 en 10 november vindt de Oldtimerbeurs Automobielen weer plaats bij Autotron in ‘s-Hertogenbosch. Echter staat hij dit jaar niet in het teken van Hotrods. Dit jaar staat 120 jaar Opel Automobielen centraal.  Een ideaal evenement voor de fervent autoliefhebber.

Voor ieder wat wils
Op de Oldtimerbeurs zijn verscheidene Opels en andere soorten oldtimers te bezichtigen, echter zijn er ook meerdere mogelijkheden om met auto’s bezig te zijn. Voor de echte verzamelaars zijn er tientallen soorten miniatuur-oldtimermodellen en vakliteratuur beschikbaar. Maar ook auto-onderdelen en gereedschappen zijn er in overvloed, dus ook voor de monteurs is er genoeg te vinden. Kortom, voor iedere soort autoliefhebber is er wel wat te vinden dus kom langs en vindt wellicht net dat ene item waar u al jaren naar op zoek bent.

Openingstijden en Ticketprijzen
De Oldtimerbeurs vindt plaats op 9 en 10 november en beide dagen start het evenement om 10:00. De toegangsprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Bij online bestelling van de tickets krijgt u € 2,50 korting. Kaarten zijn online te koop via oldtimerproducties.nl.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2217
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
opel onderdelen, oldtimerbeurs automobielen, motorenbeurs, oldtimermarkt, oldtimerbeurs autotron