Volg ons via
 
 
 

okt - Gothic & Fantasy Beurs

Gothic & Fantasy Beurs | Sony Playstation Virtual Reality Roadshow op Gothic & Fantasy Beurs!

Op de Gothic & Fantasy Beurs van 14 & 15 oktober presenteert Sony Playstation een Virtual Reality Roadshow. Bezoekers krijgen een unieke kans om het gamen te gaan ervaren. Beleef vanaf je stoel met VR-bril een hele andere wereld en wordt ondergedompeld in een levende, ademende wereld met een gezichtsveld van 360 graden.

Gedurende dit evenement kunnen bezoekers diverse workshops en demonstraties volgen. Een workshop hoeden maken, demonstraties zwaardvechten door Bataille, een verhaal beluisteren van Abe de Verteller of Gerard Jellema of boogschieten bij Team Haagse Schutters. Niks is te gek!

Ruim 120 standhouders tonen producten in de gothic en fantasy sferen. Kostuums, accessoires, make-up, hoeden, beelden, tassen, sieraden en meer. Alles is te vinden op de grote verkoopmarkt.

Voor het eerst in De Broodfabriek de band Ye Banished Privateers. Een groep van 30 bemanningsleden wisselen elkaar af op het podium. Een groot spektakel! Een ruim aanbod aan entertainment door artiesten: Cesair, The Royal Spuds, Finvarra, Derivation en Vic Anselmo.

Algemene informatie Gothic & Fantasy Beurs, 14 & 15 oktober 2017 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. 

Tevens toegang tot de Internationale Mineralenbeurs en de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs. Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Tegen inlevering van dit artikel ontvangt iedere bezoeker € 2,00 kassakorting bij de Gothic & Fantasy Beurs, dus voor € 8,- i.p.v. € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. 

Vul in en lever in bij de kassa:
Naam: …………………………………………………………….
E-mailadres: …………………………………………………………….

Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie.


Afbeeldingen
  • OMNIA.jpg
  • Scrum.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1385
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Gothic & Fantasy Beurs, fantasy, gothic, fantasy beurs, bodypainten, omnia, scrum, folkmuziek