Volg ons via
 
 
 

okt - Fantasy Fest

Fantasy Fest | Lekker eten en drinken staat natuurlijk garant voor een geweldige beleving en ontspannen sfeer.

Vanaf heden gaat de Gothic & Fantasy Beurs verder als Fantasy Fest!

We heten je welkom bij hét indoor fantasy festival waar we verbinding maken met diverse stijlen binnen de fantasy wereld. Niets wordt hier aan de verbeelding overgelaten. Stijlen als Steampunk, Gothic, Cosplay, Anime, Comics en Fantasy zijn allemaal te vinden in de wereld van Fantasy Fest. Je treft er entertainment in de ruimste zin van het woord! Ontmoet je helden, of kom als je favoriete super held waar zelfs leuke prijzen mee te winnen zijn. Houd hiervoor onze facebookpagina goed in de gaten en abonneer je alvast op de nieuwsbrief.

Lekker eten en drinken staat natuurlijk garant voor een geweldige beleving en ontspannen sfeer. Daarom zorgen dan ook voor een passend festivalmenu. Bij de verschillende horecapunten is aan alles gedacht. Van glutenvrij of vegetarisch tot aan een heerlijk bourgondisch stuk vlees, je mag met je handen eten ;). Geniet van een heerlijke pul bier, een glaasje mede of diverse verse sappen en proost op het leven!

De openingstijden zijn aangepast naar fantasy tijden. Op zaterdag zijn wij geopend van 12.00 – 20.00 uur en op zondag van 12.00 – 19.00 uur. Meer info: www.fantasyfest.nl

de Broodfabriek
Rijswijk


Afbeeldingen
  • OMNIA.jpg
  • Scrum.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1620
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Gothic & Fantasy Beurs, fantasy, gothic, fantasy beurs, bodypainten, omnia, scrum, folkmuziek