Volg ons via
 
 
 

febr - Boot Holland 2019

Watersportseizoen begint op Boot Holland 2019

Met rond de 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland is Boot Holland de belangrijkste beurs aan de start van het watersportseizoen. Meer dan 350 exposanten laten hun beste producten zien en kiezen juist voor Boot Holland om hun wereldprimeur voor het eerst aan het grote publiek te tonen. 

Een bruisend seizoen begint op Boot Holland

Boot Holland mag zich zo onderhand wel de belangrijkste Nederlandse beurs noemen aan het begin van het nieuwe vaarseizoen. Steeds meer werven en producenten kiezen voor deze beurs voor het presenteren van hun primeurs. Op de afgelopen editie in februari waren er dan ook maar liefst 70 wereldprimeurs te zien. De 29ste editie van Boot Holland is van 8 t/m 13 februari 2019

Succes

Het succes is eenvoudig verklaarbaar want Boot Holland biedt alles wat een watersporter zoekt. Van zeil- tot motorboot, van sloep tot opblaasboot, motoren, accessoires, diensten, verenigingen, je kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast is Boot Holland gemakkelijk toegankelijk, heeft het een redelijke entreeprijs en een enorm parkeerterrein waar het dagtarief slechts vier euro bedraagt. Een no-nonsense beurs, zonder fratsen.

Meer info: www.boot-holland.nl

WTC Expo  Leeuwarden


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3116
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boot, botennieuws, sloepen, sportboten, zeilboot, botenbeurs, boot kopen