Volg ons via
 
 
 

jan - Caravana 2020

Caravana | De Grootste kampeerbeurs van Nederland

De Grootste kampeerbeurs van Nederland In een lange karavaan trekken bedrijven en bezoekers uit binnen- en buitenland naar de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland. 

Van 23 tot en met 28 januari 2020 is het WTC Expo Leeuwarden volledig bezet door kampeerliefhebbers en heerst er een ultieme vakantiesfeer. De Caravana: een begrip op kampeergebied. 

Caravana 2020 staat bol van de primeurs en noviteiten. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen

Op de aankomende 58e editie vormen caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, ruim 200 campings uit heel Europa, kampeeraccessoires en de nieuwste kampeertrends een perfecte mix op de Caravana. De afgelopen editie van de zesdaagse Caravana trok wederom duizenden bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 40.000 m2 aan expositieruimte, is de Caravana uitgegroeid tot de grootste kampeerbeurs van Nederland. 

Meer info: www.caravana.eu


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3972
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
caravan, kamperen, goedkoop kamperen, kamperen nederland, luxe kamperen, kampeerbeurs