Volg ons via
 
 
 

dec - Kerstmarkt Dordrecht

Dordrecht | Kerstmarkt trekt per dag 100.000 tot 150.000 bezoekers.

Op 14, 15 en 16 december 2018 is het eindelijk weer zover, de Kerstmarkt Dordrecht! De Kerstmarkt is niet meer weg te denken uit de historische binnenstad van Dordrecht. Met haar 2,5 kilometer aan parcours is ze niet alleen de grootste, maar ook de meest sfeervolle Kerstmarkt van Nederland. 

De Kerstmarkt voert haar bezoekers dwars door het historische winkel- en woonhart van Dordrecht en doet ook dit jaar weer de schilderachtige havens aan. Het gebied waar de Dordtenaar vaak het meest trots op is, en ook de bezoeker van de Kerstmarkt zeker zal bekoren. 

Wat is er allemaal te vinden op de Kerstmarkt? 

Wat denkt u van ruim 200 verkoopstands met allerlei kerstgerelateerde producten, 35 horeca-uitgiftepunten, 4 podia met continue programmering, een sfeervolle kerstijsbaan, 100.000 lichtjes in een prachtig aangeklede kerktuin, avond-sing-alongs en een aantrekkelijk nevenprogramma. Zij weten per dag zo'n 100.000 tot 150.000 bezoekers te trekken, en maken de Kerstmarkt tot hét evenement dat Dordrecht eer aan doet en landelijk wegzet. 

Meer info: www.kerstmarktdordrecht.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3933
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kerst, kerstmarkt, kerstdecoratie, kerstfair, kerstkaarten maken, kerstmarkt nederland, kerstmarkt duitsland