Volg ons via
 
 
 

dec - Kerst op Middachten

Kerst | Prachtig versierde kamers en zalen in Kasteel Middachten.

Een traditie waar veel bezoekers elk jaar weer voor terugkomen is de kerstopenstelling van Kasteel Middachten. De kamers en zalen in het kasteel zijn prachtig versierd, terwijl buiten de kaarsjes branden en de vuurkorven gloeien. 

De kerst zoals die door de familie op Middachten wordt gevierd, is gebouwd op een eeuwenoude traditie. De van oorsprong Duitse kersttraditie heeft overal zijn eigen ontwikkeling doorgemaakt. Williamsburg in Virginia, werd als kolonie in 1632 gesticht en vernoemd naar de Engelse koning Willem III. In dit stadje komt rond de kersttijd de historie tot leven. De bomen wordt uitbundig versierd in victoriaanse stijl met lichtjes, en veel natuurproducten uit de omgeving. Op Middachten zullen producten uit de tuin, moestuin en Middachter bossen worden verwerkt in kerstbomen, guirlandes, festoenen, kransen en kerststukken.

Activiteiten
Tijdens de kerstopenstelling van Middachten worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Alle dagen is er kerstmuziek en op zondag klinken de oergeluiden van de midwinterhoorns. Knapperende houtvuren, Glühwein, kaarsjes die de vensters verlichten en natuurlijk lekkere hapjes maken het verblijf op Middachten tot een aangename belevenis.

  • 12 t/m 16 december 2018
    Kasteel en tuinen Middachten
  • Landgoed Middachten 3
  • 6994 JC DE STEEG

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4440
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kerst, kerstmarkt, kerstmarkten, kerstmarkt nederland, kerstkaarten maken, kerstfair