Volg ons via
 
 
 

Dagje uit van het jaar: de Huishoudbeurs

Huishoudbeurs 2017 | Shoppen en uitproberen bij 400 ‘winkels’ onder één dak.

De Huishoudbeurs 2017 komt er aan. Van 18 t/m 26 februari 2017 barst het grootste huishoudfestival weer los. Hoewel de beurs door veel dames wordt bezocht, al dan niet met zus of vriendin, zijn ook veel mannen toch wel nieuwsgierig naar wat zich op de beurs allemaal afspeelt. En dat is niet mis. 

De laatste trends op het gebied van mode en merken komt voorbij op één van de vele modeshows. Iedere dag zal een groot aantal spetterende artiesten gaan optreden voor de duizenden bezoekers. Ook kan men deelnemen aan één van de workshops in het creatief paviljoen.

Evenals voorgaande jaren kunnen bezoekers al het laatste nieuws verzamelen op het gebied van vrije tijd, huis en tuin. Zijn er prijzen te winnen, en kan men bijkomen op één van de terrasjes. 

Op www.huishoudbeurs.nl is alle informatie te vinden.  Zie ook Hier


Afbeeldingen
  • hhb1.jpg
  • hhb2.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5846
Categorie: 
04 April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kortingsbonnen huishoudbeurs, busreizen huishoudbeurs, huishoudbeurs 2013, parkeren huishoudbeurs, huishoudbeurs openingstijden, huishouden