Volg ons via
 
 
 

jan - Nederlandse Modelspoordagen

Nederlandse Modelspoordagen | Voor iedere modelspoorliefhebber

Op 11 en 12 januari 2020 kunt u in De Broodfabriek in Rijswijk op de Nederlandse Modelspoordagen zowel modelspoorbanen bewonderen als allerhande materialen aanschaffen.  Ontdek de vele facetten van deze bijzonder mooie hobby. Blaas het stof van de treintjes op zolder en kom in beweging! 

Er is een twintigtal modelspoorbanen te bewonderen, waarvan 15 een primeur voor Nederland zijn.   Daarnaast zijn er ook vele verkoopstands, waar zowel nieuwe als gebruikte goederen worden aangeboden. Het assortiment is zeer ruim, gaande van allerhande scenery, rollend materieel tot gereedschappen, elektronica en literatuur. Het volledige programma, de plattegrond en de namen van alle standhouders kunt u vinden op www.modelspoordagen.nl

Er is een heus ‘kidsplein’ ingericht.  Kinderen kunnen hun rangeerdiploma halen, tijdens één van beide dagen zal zeker het 1000ste diploma feestelijk worden uitgereikt. Märklin stelt op het speelplein zijn ‘My World’ speeltrein ter beschikking. Iets oudere kinderen kunnen in de knutselhoek onder begeleiding Auhagen pakketjes in elkaar zetten.

Groot en klein kan ook een rondje maken met een heuse stoomtrein.


Afbeeldingen
  • trein 1.jpg
  • trein 12.jpg
  • trein 3.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3483
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
modelspoor, modelspoordagen, modelbouw, modelspoor winkel, modelspoorbaan, modeltrein