Volg ons via
 
 
 

dec - Kerstmarkt Wezup

Kerstmarkt in Wezup | Eén van de bekendste in heel Nederland

De Kerstmarkt van Wezup, die in 1990 begon, biedt elk jaar plaats aan 60 standhouders. Het evenement trekt elk jaar  duizenden bezoekers uit het hele land. 's Avonds wordt de route sprookjesachtig verlicht met honderden waxinelichtjes. 

De toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De kerstmarkt van Wezup, met dit jaar als thema "Ouderwetse kerst" is inmiddels een van de bekendste in heel Nederland. Ieder jaar bezoeken duizenden mensen de kerstmarkt. De vaak eeuwenoude boerderijen met rietgedekte daken langs nostalgische klinkerweggetjes, in de avonduren sfeervol verlicht.  Een gezellige middag/avond uit voor het hele gezin! In de schuren van de deelnemende boerderijen zijn allerhande artikelen te koop; van kerstartikelen tot verzorgingsproducten.  Er staan zo'n 60 standhouders ingeschreven!

Basisschool De Krosbulten, de ijsvereniging en de dorpsvereniging serveren warme hapjes en drankjes tegen betaalbare prijzen. In het hele dorp worden dezer dagen de bekende knieperties gebakken. Meer info: www.kerstmarktwezup.nl

28e editie Kerstmarkt Wezup
7 t/m 9 december 2018


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3173
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kerst, kerstmarkt, kerstmarkt wezup, kerstfair, kerstdecoratie, kerstman, kerstartikelen