Volg ons via
 
 
 

okt - Sprookjes Festival Arnhem

Sprookjes Festival | Sprookjes voor groot en klein in Arnhem

Van zaterdag 13 oktober t/m zondag 21 oktober 2018 vindt weer het Sprookjes Festival in Arnhem plaats. 

In de herfstvakantie staat 9 dagen lang een groot gebied in Gelderland in het teken van sprookjes. Met haar sierlijke parken, vorstelijke kastelen, klaterende beekjes, glooiende heuvels en sfeervolle plekjes is het KAN-gebied in de provincie Gelderland de gedroomde locatie voor het Sprookjesfestival. Sprookjes komen binnen het festival terug in de breedste zin van het woord. Zowel traditionele als moderne sprookjesverhalen vinden hun weg binnen het enorme aanbod aan activiteiten. Mooie prinsessen, hardwerkende kabouters, lieve wolven, rondspringende kikkers en grappige lakeien duiken op in de sprookjesvertolkingen van gevestigde en opkomende kunstenaars. Dans, (vertel)theater, musical, muziek, film, workshops: verschillende culturele disciplines passeren de revue tijdens het 9 dagen durende Sprookjesfestival in het theater, op school, op straat en in de wijken.

Het Sprookjesfestival is voor jong en oud, cultuurliefhebber, filmliefhebber, theatergek, museumfiel en voor en iedereen met een grote (of kleine) fantasie. Meer info: www.sprookjesfestival.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2290
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sprookjes festival, sprookjes verhalen, kabouters, kunst in arnhem, straattheater