Volg ons via
 
 
 

nov - Handwerk en Quilt Dagen

Handwerk en Quilt Dagen | Nieuwe technieken ontdekken en materialen aanschaffen voor allerlei handwerkdisciplines

Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 november 2018 bent u van harte welkom op de Handwerk en Quiltdagen in de Brabanthallen in Den Bosch!

Ook heeft het evenement een frisse nieuwe uitstraling gekregen èn een vernieuwde opzet. Naast het bekende, gevarieerde aanbod van handwerk- en quiltmaterialen, workshops en exposities, organiseren wij er dit jaar een geheel nieuw onderdeel bij:

Textiel Plus Arts & Crafts!

De organisatie van de Handwerk en Quiltdagen heeft de handen ineengeslagen met het magazine TxP om de Textiel Plus Kunstdagen (voor het laatst georganiseerd in 2012 in Deventer) nieuw leven in te blazen!

Dat houdt in dat de Handwerk en Quiltdagen wordt uitgebreid met een inspirerende kunstmarkt met handgemaakte producten, kunst en sieraden van textiel.

Alleen op de Handwerk en Quiltdagen kun je na het winkelen nog urenlang inspiratie opdoen op de grootste textielkunsttentoonstelling van Nederland! Kunstenaars tonen beeldende kunst van textiel. Beproefde textieltechnieken als quilten, vilten, weven, breien en borduren worden ingezet om maatschappelijke, maar ook persoonlijke thema’s uit te dragen. Krachtige boodschappen verpakt in zacht textiel. Kunst die vragen stelt. ‘Stof’ die tot nadenken stemt…

Het zorgvuldig samengestelde programma van materiaalverkoop, workshops, demonstraties en unieke exposities van textielkunstenaars uit binnen- en buitenland bezorgt u zonder twijfel een onvergetelijke dag! 

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer info: www.handwerkenquiltdagen.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2528
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
handwerkdagen, handwerken, borduren, breien, quilten, haken