Volg ons via
 
 
 

jan - Senioren Expo 2019 / Veldhoven

Senioren Expo | Grootste beurs voor 50-plussers in het zuidelijk deel van Nederland

De beurs voor 50 plussers mag u niet missen 

De SENIOREN EXPO in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven is de grootste  beurs voor 50 plussers in Brabant. De beurs wordt in 2019 voor de zeventiende keer  georganiseerd. Informeren, adviseren en amuseren Zes dagen lang kunnen de 50 plussers zich tijdens de SENIOREN EXPO laten  informeren, adviseren en amuseren. In een sfeervolle omgeving worden ze geprikkeld  tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar men veel kan  ontdekken en beleven. 

De SENIOREN EXPO is echt een dagje uit! 

De SENIOREN EXPO is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Men vindt  er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging en hobby en  creativiteit. De SENIOREN EXPO is alles onder één dak voor de 50 plussers. Onder het  genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van  het optreden van senioren orkesten/-koren en artiesten.

Informatie plein 
Een speciaal plein is ingericht naast het beurs gedeelte. KBO-Brabant is hier aanwezig  met ontmoetingsplaatsen. De bezoekers kunnen hier terecht met vragen over  uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangenbehartiging en  ouderen advisering. Ook is het bij uitstek de plaats om andere leden en  bestuursleden/kaderleden van KBO-Brabant te ontmoeten. 

Uitnodiging
Wij nodigen u van harte uit om het grootste senioren evenement in Brabant te  bezoeken. Tot ziens op een van de beursdagen van dinsdag 15 tot en met zondag 20  januari 2019. Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur 

Entreeprijs
De entreeprijs bedraagt € 10,- per persoon. Leden van de ouderenbonden betalen slechts € 6,- op vertoon van hun leden-pas.

De SENIOREN EXPO 2019 is dé beurs  voor 50 plussers in Brabant die u niet mag missen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 12804
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
55plusbeurs, plusbeurs, 50plusbeurs, seniorenbeurs veldhoven, 50 plusbeurs