Volg ons via
 
 
 

maart - Apassionata Antwerpen

Apassionata | Verbluffende ruiterkunst, adembenemende stunts en wondermooie muziek.

Apassionata - Tijd om te Dromen

De voorbije 10 jaar stapten meer dan 4 miljoen bezoekers de droomwereld van Apassionata binnen om te genieten van de magische ontmoeting tussen mens en paard. Met elke nieuwe show imponeert Europa’s meest succesvolle spektakel met paarden zowel jong als oud. Verbluffende ruiterkunst, adembenemende stunts en wondermooie muziek zorgen telkens voor een unieke belevenis. Overal waar Apassionata te gast is, loopt het dan ook storm voor kaarten en elk jaar opnieuw kijken de vele fans uit naar de volgende meeslepende productie.

De edelste paardenrassen ter wereld en de meest indrukwekkende rijstijlen kunt u ook tijdens ‘Samen, voor altijd’ weer bewonderen. Deze nieuwe show neemt u mee op een fantastische reis naar de meest afgelegen plaatsen ter wereld. Geniet tegelijk van de muziek, de zang, de dans en de kleurrijke lichteffecten en ontdek de geheimen die mens en paard al eeuwenlang delen.

„Tijd om te Dromen“ is een betoverend spektakel voor alle leeftijden en dus hét evenement bij uitstek voor een geslaagde familieuitstap bij het begin van het nieuwe jaar.

  • 8 en 9 maart 2014
  • Sportpaleis
  • Antwerpen
  • www.apassionata.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2811
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
korting apassionata, paardenshow, apassionata youtube, apassionata tickets