Volg ons via
 
 
 

jan - Platen & CD Beurs Amsterdam

Platen & CD Beurs | Grootste vinylaanbod ter wereld

Voor alle vinylverzamelaars, Dj’s, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 18 januari 2020 de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden. 

Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia.

De platenbeurs in de RAI is onder andere bij Dj’s erg populair als een van de beste vindplaatsen voor danceplaten. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan, die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen. En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit soul en disco klassiekers uit de jaren ’70, electro uit de jaren ’80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ’90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod.

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd’s in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 van 10.00 tot 17.00 uur. 
Meer info: www.recordplanet.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3137
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
platenbeurs, vinyl platen verkopen, platen lp, platen voor platenspeler