Volg ons via
 
 
 

13 t/m 15 nov - Platen & CD Beurs Utrecht

52ste editie van de Mega Platen & CD Beurs met veel special guests.

Van 13 t/m 15 november 2020 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats. Op deze beurs, die voor de 53ste keer wordt gehouden, komen muziekliefhebbers en muzikanten uit de hele wereld bij elkaar om platen te kopen, boekpresentaties bij te wonen, live optredens te zien en exposities te bezoeken op het gebied van muziek.

Dit halfjaarlijkse staat als de grootste platenbeurs ter wereld in hoog aanzien bij popkenners, verzamelaars, dj’s, fans en muziekjournalisten. November jongstleden de Financial Times (UK) benoemde de beurs ’The Largest Vinyl Convention on Earth’. Uit de hele wereld stromen twee keer per jaar duizenden cratediggers naar Utrecht. Bij de ruim 500 exposanten ligt de verzamelde popgeschiedenis van de afgelopen zestig jaar uitgestald in de vorm van elpees, singles, maxisingles, cd’s en dvd’s. Verder zijn er veel pop-gerelateerde items te vinden, zoals boeken, foto’s en tijdschriften. Er is zoals altijd ook weer een onderhoudend programma met signeersessies, cd-presentaties, liveoptredens en deejaysets.

53ste Mega Platen & CD Beurs 2020 in Jaarbeurs Utrecht 
Voorverkoop via www.recordplanet.nl: 12,50 euro. Entreekaarten aan de kassa: 14 euro. Kinderen tot en met elf jaar gratis. Voor meer informatie e-mail naar: info@recordplanet.nl of kijk op www.recordplanet.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3127
Categorie: 
11 November
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
platenbeurs heist op den berg, cd beurs, lp, singles, elpee, jaarbeurs, platenbeurs rai, platenbeurs utrecht,