Volg ons via
 
 
 

febr - Bike Motion Benelux

Met Bike MOTION Benelux 2020 bruisend het nieuwe fietsseizoen in

Bike MOTION Benelux markeert in het voorjaar van 2020 de start voor het nieuwe wielerseizoen. De markt heeft positief gereageerd op de verhuizing van Bike MOTION naar het vroege voorjaar. Alle grote merken die hun vizier richten op de sportieve fietser zijn van de partij. Met de ambitie om het aantal deelnemers van de laatste editie te overtreffen belooft het een vliegende start te worden. Bike MOTION Benelux wordt van 28 februari t/m 1 maart 2020 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Robaard vertelt dat Bike MOTION zich positioneert in het hart van alle sportieve maar juist ook richting de fanatieke fietser. Zelfs als iemand de hele winter doorfietst, in het voorjaar gaat iedereen nadenken over zijn persoonlijke doelstellingen voor het komende wielerseizoen. “We spelen daarop in en vragen bijvoorbeeld de fietsers op hun fiets en met outfit naar het event te komen. Ze kunnen hun fiets laten onderwerpen aan een ‘periodieke keuring’, of een inspanningstest afnemen. Als doelstelling een nieuwe racefiets te kopen maar eerst nog eens grondig vergelijken en testen? Ook daarin voorzien we. Nieuw op Bike MOTION: een parcours om de racefiets eens goed  te testen. Het inmiddels bekende mountainbike parcours houden we er natuurlijk in.” 

Praktisch

Bike Motion Benelux, 28 februari t/m 1 maart 2020, Jaarbeurs Utrecht.


Afbeeldingen
  • bike 12.jpg
  • bike 11.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4666
Categorie: 
Archief
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsbeurs, fietsnieuws, fietskleding, fietsvakantie 2019, fietsen giant, fietsrouteplanner, fietsmerken, fiets kopen