Volg ons via
 
 
 

Kluun - Klunen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Al vier jaar bericht Kluun dagelijks op zijn site, iedere woensdag bij Giel Beelen op 3FM en in diverse kranten en tijdschriften over het geworstel met zichzelf en met de wereld. Of het nu om mooie mensen, bevallingen, Het Meest Onuitgelezen Boek allertijden, voetbal, vrouwen, vreemdgaan, Bruce Springsteen of verdwenen schaamhaar gaat: Kluuns columns, blog en acties zorgen voor vuurwerk.

Verkondigt de commissie Gelijke Behandeling dat het feministische maandblad Opzij geen mannen als hoofdredacteur mag weigeren? Kluun schrijft op zijn site www.kluun.nl een open sollicitatiebrief aan Ciska Dresselhuys en haalt direct de landelijke pers.
Een nieuwe datingsite voor louter mooie mensen, ‘where beauty meets beauty’? Kluun parodieert het platform genadeloos op www.lillekemeense.com (110.000 bezoekers in drie dagen tijd).
Intussen voert hij de campagne Stop Zinloos Geweld bij Bevallingen, tot frustratie van oer-vroedvrouwen die barenspijn aanbidden. Kluun trakteert op vermaak, van een cursus voetbal tot een analyse van het huwelijk.

In de kloeke paperback Klunen zijn voor het eerst de geestigste columns van Kluun gebundeld. Inclusief een fotokatern in kleur, reacties van lezers, de leukste acties en blogteksten van Kluun.

Kluun - Klunen
Uitg. Podium

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2211
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Komt een vrouw bij de dokter, columns, De Weduwnaar
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.