Volg ons via
 
 
 

David Baldacci - De rechtvaardigen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Hij was ooit de gevaarlijkste geheim agent in dienst van de CIA, totdat hij werd verraden door de mensen voor wie hij werkte. Zijn vrouw kwam hierbij om het leven en zijn dochtertje raakt hij voorgoed kwijt.

Nu is Oliver Stone, alias John Carr, de meest gezochte man in Amerika. Wanneer hij eindelijk heeft afgerekend met zijn vroegere bazen, slaat hij op de vlucht voor de politie en de FBI. In het afgelegen mijnwerkersstadje Divine duikt hij onder en raakt bevriend met de jonge weduwe Abigail Riker. Maar ook in dit ogenschijnlijk slaperige stadje is het niet veilig. In korte tijd zijn meerdere mensen onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen. Alle sporen wijzen naar Dead Rock, de streng bewaakte federale gevangenis voor de zwaarste misdadigers. Geen enkele veroordeelde heeft Dead Rock ooit levend verlaten, maar dat is niet het enige geheim dat zich achter de hoge muren van de gevangenis bevindt.

Terwijl zijn achtervolgers steeds dichterbij komen, sluit Stone een pact met Abigail om de waarheid boven water te halen neemt hij het recht in eigen handen.  

David Baldacci - De rechtvaardigen
Uitg. A.W.  Bruna

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2047
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, boeken top tien, tweedehands boeken, baldacci
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.