Volg ons via
 
 
 

Poppy Adams - Nachtvlinders

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ginny kijkt uit het venster op de eerste verdieping van haar ouderlijk huis, waar ze wacht tot haar jongere zuster thuiskomt. Zevenenveertig jaar geleden heeft Vivian het huis verlaten en nu vraagt Ginny zich af: Waarom komt Vivi terug?

Het grote Victoriaanse landhuis is verwaarloosd. Ginny heeft in de loop der jaren huisraad moeten verkopen en bewoont nog maar enkele kamers. Alleen de zolder is onaangetast gebleven. Volgepropt met de typische trofeeën van de echte vlinderjager: vitrinekastjes vol motten en lijstjes met vastgepinde vlinders, getuigt deze van de vreemde obsessie van Ginny en haar vader 'de Mottenman'.

De museumachtige stilte in het huis wordt met de komst van Vivi voorgoed verstoord. Zoals een vlinder bij het ontpoppen de veilige cocon achter zich laat, zo brengt Vivians bezoek onherroepelijk familiegeheimen aan het licht. De consequenties zijn verschrikkelijk...

Poppy Adams - Nachtvlinders
Uitg. Archipel

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1154
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, boeken top tien, tweedehands boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.