Volg ons via
 
 
 

Carol Ann Lee - Kom terug

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Katie Woods leven in een klein plaatsje in Yorkshire is redelijk ongecompliceerd. Er is wel gesteggel met haar ex-man over de opvoeding van Max, haar zevenjarige zoon, en ze raakt tegen haar wil betrokken bij de huwelijksproblemen van haar buren; verder vindt Max het maar niks om de nieuwe vrouw in het leven van zijn vader te ontmoeten en zijn de pogingen van haar ex-schoonouders om haar mistroostige ex-huwelijk nieuw leven in te blazen zijn ook allesbehalve een succes. Maar afgezien daarvan gaat het leven zo zijn gangetje.

Als Katie echter op internet de 'vrienden herenigd'-site vindt en de naam van haar jeugdliefde intypt raakt haar leven danig op drift. James reageert onmiddelijk op haar bericht en hun hernieuwde kennismaking ontwikkelt zich al snel tot een obsessieve relatie. Om haar zelfrespect te herwinnen moet Katie de relatie verbreken, maar dat blijkt moeilijker dan ze had gedacht. 

Carol Ann Lee - Kom terug
Uitgeverij Archipel

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1775
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
biografie anne frank, boekhandel, tweede wereldoorlog
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.