Volg ons via
 
 
 

Carry Slee - Dat heb ik weer!

Carry Slee | Het 1e deel in de serie "Dat heb ik weer!"

Britt is van plan nog lang niet verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Dan blijkt Dave haar ook leuk te vinden, en wordt het pas echt een ramp. Als Noah erachter komt dat Dave en Britt hebben gezoend, is hun vriendschap direct over. Britt komt er helemaal alleen voor te staan. Ondertussen loopt haar moeder maar hysterisch te doen over de nieuwe vriendin van Britts vader, waar Britt heel goed mee op kan schieten. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt haar moeder zelf ook ineens verliefd te zijn. Als Britt erachter komt op wie, stort haar wereld in. Op de grootste loserleraar van de school: Blok Geitensok?

Dat heb ik weer! Een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepikt is het eerste deel van een nieuwe, interactieve 10+ serie van Carry Slee. Dat heb ik weer! gaat over actuele en herkenbare onderwerpen, zoals vriendschap, verliefdheid, pesten en jaloezie.

Elk hoofdstuk sluit af met een Dat heb ik weer!-testje, zodat lezers antwoord kunnen geven op de vraag hoe ze zélf met de kleine en grote dilemma's uit het verhaal om zouden gaan. Mede door de frisse illustraties worden serieuze thema's waar Slee's boeken bekend om staan, afgewisseld met de nodige humor. Dat heb ik weer! bevat buiten het boek ook een zeer uitgebreide website met onder andere de mogelijkheid voor lezers om te reageren op de problemen in het boek en om de testjes uit het boek in te vullen.

Uitg. Carry Slee


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
roos (Gast)
Geplaatst op 30-08-2011 om 17:36

leuke boeken! ik ben sowieso fan van carry!
xxx Roos

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 11795
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
carry slee, kinderboeken, jeugdboeken, boeken top 10
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.