Volg ons via
 
 
 

Rene Appel - Schone handen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Sylvia en Eddie hebben samen twee kinderen. Ze wonen in een groot pand in Amsterdam- Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Er is één levensgroot probleem: het vele geld dat Eddie binnenbrengt is crimineel geld. Sylvia heeft zijn activiteiten altijd geaccepteerd, maar haar geweten begint te knagen. Na enkele bedreigende confrontaties is het haar duidelijk dat ze met haar kinderen bij Eddie weg moet. Maar ze beseft ook dat hij haar niet zomaar zal laten gaan. Ze weet immers te veel.

Schone handen is een huiveringwekkend spannend verhaal over een vrouw die het heft in eigen hand wil nemen. Als haar leven daarvoor op het spel komt te staan, moet zij willens en wetens beslissingen nemen met levensgrote consequenties.

René Appel (1945) is met recht de godfather van de Nederlandse psychologische thriller genoemd. Zijn werk werd talloze keren genomineerd voor de Gouden Strop, die hij tweemaal won: met De derde persoon (1991) en met Zinloos geweld (2001). Schone handen, zijn achttiende thriller, is opnieuw ‘een echte Appel’.               

Rene Appel - Schone handen
Uitg. Anthos Literaire thrillers

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1304
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
loverboy, zinloos geweld, boeken top 10
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.