Volg ons via
 
 
 

Yvette van der Meer - 50 & fantastisch! Van top tot teen tevreden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De vijftig gepasseerd? Gefeliciteerd! Want 50+ zijn is niet meer wat het ooit was. De vijftigers van vandaag maken deel uit van een bijzondere generatie. In de rumoerige jaren zestig maakten ze duidelijk dat ze het anders gingen doen. En ruim veertig jaar later weigeren ze nog steeds het voorbeeld te volgen van hun ouders.

Bloempotkapsels, soepjurken, thee- en naaikransjes? De vijftiger van vandaag past ervoor. En terecht. Kijk maar naar de vijftigers die in dit boek worden geportretteerd. Stuk voor stuk staan ze in de kracht van hun leven. Misschien wat ouder, waarschijnlijk wijzer, maar bovenal vol energie en inspiratie. Is vijftig worden dan één groot feest? Ach, we hoeven er niet moeilijk over te doen: je lichaam is op je vijftigste anders dan op je vijfentwintigste.
Daarom komen in dit boek ook experts aan het woord uit de wereld van beauty, styling, gezondheid en (al dan niet alternatieve) geneeskunde. Hun tips en adviezen zijn er niet op gericht de klok terug te draaien, maar wél om het mooiste te maken van jezelf zoals e nu bent. Stralend jezelf zijn, dus.

Een waanzinnig leuk cadeauboek voor vijftigers. Ook voor mannen! Bespreekt alle kanten van 'de vijftiger' op positieve en grappige toon. Wat kom je tegen, zowel qua uiterlijk als qua innerlijk? Zij praten mee: Marion Bloem, Erik de Zwart, Margriet Eshuijs, Maria Goos, Robert ten Brink, Laura Fygi, Theo Nijland, Wivineke van Groningen en nog heel veel andere fantastische vijftigers! Ook met de nodige adviezen voor een stylish vijftigschap van Maik de Boer, Hildo Groen en John Kattenberg.

Yvette van der Meer - 50 & fantastisch!  Van top tot teen tevreden
Uitg Appelmoes 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2349
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vijftig, 50 , plusser, 50 plusser, lezen, vijftigers
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.