Volg ons via
 
 
 

Tineke Beishuizen - Schaduwtuin

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De bekende illustratrice en schrijfster over tuinen Simone Maréchal wordt dood gevonden onder aan de trap van haar monumentale huis. ‘Noodlottig ongeluk’ concludeert de politie. Ooit hebben Simone en haar beste vriendin Carien in een sentimentele bui afgesproken dat ‘in geval dat’ Simones nalatenschap zal worden geregeld door Carien. Nu wordt die belofte realiteit. Carien laat haar echtgenoot achter en trekt in het huis van haar vriendin, waar haar enige gezelschap Simones hond Jochem is.

Bij het uitzoeken van Simones spullen ontdekt Carien dat haar gestorven vriendin diep geïnteresseerd was in de mysterieuze verdwijning van Merel, de bijdehante kleindochter van een bekend strafpleiter.

Gefascineerd pakt Carien het onderzoek op dat Simone is begonnen en al snel wordt ze meegesleurd in een stroom van gebeurtenissen, die er uiteindelijk toe leiden dat haar eigen leven op het spel staat.   

Tineke Beishuizen - Schaduwtuin
Uitg. Arbeiderspers

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1322
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, boeken top 10, beishuizen, tweedehands boeken
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.