Volg ons via
 
 
 

Isabel Allende - De som der dagen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In het nieuwe boek van Isabel Allende richt zij zich tot haar dochter. Nam ze in Paula afscheid van haar tragisch overleden dochter, in De som der dagen vertelt Allende aan Paula hoe ze het leven weer heeft opgepakt. Hoe ze, ondanks alle tegenslagen, erin slaagt het leven met een glimlach tegemoet te zien.

Ontroerend eerlijk tekent Allende een portret van haar familie, en spaart zichzelf daarbij niet. Allende beschrijft haar open huis in Californië, waar het een komen en gaan is van vrienden, familieleden en gasten, en waarover gewaakt wordt door een goede geest.

De som der dagen is een echte Allende, op kleurrijke manier brengt ze haar jeugd, de liefde voor haar gezin en de bonte verzameling mensen die ze om zich heen heeft verzameld tot leven. Stuk voor stuk mensen wier leven door onverwachte gebeurtenissen wordt gekleurd, wat verrassender verhalen oplevert dan welke fictie ook.

Isabel Allende - De som der dagen
Uitg. Wereldbibliotheek

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1788
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, literatuur, allende
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.