Volg ons via
 
 
 

Liv - Wraaklust

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het was zo’n onschuldig idee, eigenlijk niets meer dan een hardop uitgesproken gedachte tijdens een redactievergadering. Een serie artikelen over vroegere klasgenoten maken, nagaan wat er van hen is terechtgekomen. Maar niemand had kunnen vermoeden dat het zo zou eindigen...

Via de populaire website Schoolbank.nl komt Sascha de Ruiter, een jonge, ambitieuze journalist bij het magazine B&G, in contact met haar vroegere klasgenoten van de middelbare school. De meesten heeft zij in jaren niet meer gezien en de reacties op haar idee zijn over het algemeen positief. Maar al gauw merkt ze dat het beeld dat ze al die jaren van haar jeugd heeft gehad toch vertekend is geweest. Dat haar voormalige klasgenoten zich anders voordoen dan ze zijn (of ooit waren) en dat sommige vetes nooit zullen verdwijnen... Maar ook dat vroegere liefdes opeens weer binnen handbereik liggen.

Het duurt niet lang voordat B&G van alle kanten wordt aangeklaagd en er mysterieuze ongelukken gebeuren. Maar dat is niet alles. Sascha zelf raakt ook bekneld tussen keuzes die zij ooit in het verleden heeft gemaakt en de overtuigingen die haar vandaag de dag drijven.

Liv is consultant, trainer en marketingcommunicatiemanager. Sinds 2002 werkt ze freelance en zo ontstond er tijd om op een andere manier met haar passie schrijven bezig te zijn.
 
Liv - Wraaklust
Uitg. A.W. Bruna 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 1500
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
literatuur, boekenclub, schrijven, roman, fictie
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.