Volg ons via
 
 
 

David Baldacci - Geniaal geheim

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Hij was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken.

Hoewel de politie vermoedt dat het om zelfmoord gaat, zijn er toch ook twijfels. Sean King en Michelle Maxwell voormalige agenten van de Secret Service worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Al gauw komen ze erachter dat ’s nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.

De sleutel tot alle raadsels lijkt te liggen bij een tienjarig meisje dat hoogbegaafd is. Maar wie weet haar zover te krijgen dat zij de geheimen van Babbage Town en de Farm onthult?

David Baldacci - Geniaal geheim 
Uitg. A.W. Bruna

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 2043
Categorie: 
Thrillers en detectives
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boeken top 10, boeken top tien, bestseller
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.