Volg ons via
 
 
 

Fietsverhalen uit Vlaanderen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Zeven Nederlandse schrijvers gingen op pad in Belgisch-Limburg en penden hun impressies van de streek neer. Ze ontdekten allen een stukje prachtige natuur, veilig, ver weg van auto’s, over brede wegen, zonder gaten of hobbels. Waar je op een zonnig terrasje kan genieten van lekkere verfrissing of een heerlijk Vlaams streekgerecht.

Waar je niet hoeft te knoeien met verwarrende kaarten en ingewikkelde wegbeschrijvingen. Waar je ’s avonds in een gastvrij hotelletje kan uitrusten, terwijl ook je fiets de beste zorgen krijg. Kortom, waar je zalig zorgeloos kan fietsen en genieten. Toerisme Vlaanderen bundelde deze verhalen in een boeiend boekje, dat je gratis kan bestellen op de website. Kik op het plaatje hierboven voor bestelinformatie of op: www.toerismevlaanderen.nl

Zo ontdekte Judith van der Stelt waarom Hasselt zichzelf graag de hoofdstad van de smaak noemt. Gerrit Jan Zwier zoefde over de heuvels en dalen van de Voerstreek. Jessica Durlacher en Leon de Winter trokken per fiets met de kids er op uit in kindvriendelijk Limburg. Anderen ging op pad in de fruitstreek Haspengouw of de Mijnstreek. De verschillende verhalen hebben één ding gemeen, het zijn allemaal pareltjes om te lezen.
 
Fietsverhalen uit Vlaanderen

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1362
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boek, vlaanderen, streekverhaal, toerisme vlaanderen
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.