Volg ons via
 
 
 

Khaled Hosseini - De Vliegeraar

Khaled Hosseini | Het verhaal van De Vliegeraar begint in Afghanistan.

Het verhaal van De Vliegeraar begint in Afghanistan. Amir groeit daar op bij zijn welgestelde vader en krijgt alles wat zijn hartje begeert. Tijdens zijn jeugd trekt hij veel op met zijn hulpje Hassan. Totdat er iets verschrikkelijks gebeurt waardoor de relatie tussen Amir en Hassan voorgoed verandert.

Na de Russische inval vluchten Amir en zijn vader naar de Verenigde Staten. Amir bouwt er een nieuw bestaan op, maar hij slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem uiteindelijk terug naar Afghanistan, dat inmiddels door de Taliban is bezet. Daar wordt Amir geconfronteerd met spoken uit zijn verleden. Zijn voornemen om zijn oude schuld jegens Hassan in te lossen sleept hem tegen wil en dank mee in een huiveringwekkend avontuur.

Dit verhaal is erg sterk opgebouwd en werkelijk adembenemend. Zelf had ik het boek binnen enkele dagen uit. Als je er eenmaal in begint, kun je niet meer stoppen. Aan het einde krijgt het verhaal een erg verrassende en tevens schokkende wending.

Uitg. De Bezige Bij


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 7774
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
khaled hosseini boeken, recensie de vliegeraar, khaled hosseini boek, de vliegeraar samenvatting
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.