Volg ons via
 
 
 

Charlotte Nash  - Op weg naar Harry Cook

Charlotte Nash - Op weg naar Harry Cook / Drie ontsnapte bejaarden. Een single moeder. Een roadtrip om nooit te vergeten.

In hun huisje op het Australische platteland vormen Mallory Cook en haar vijfjarige zoontje Harry een ijzersterk team. Ze hebben het niet breed sinds Harry’s vader hen in de steek liet om het in New York te gaan maken. Wanneer Harry niet wordt teruggebracht nadat hij bij zijn vader in New York op bezoek is geweest, stapt Mallory op het vliegtuig om haar zoon, hoe dan ook, weer thuis te krijgen.

Tijdens haar reis zorgt een toevallige ontmoeting met drie bejaarden, gevlucht uit hun verzorgingstehuis, ervoor dat Mallory op een onwerkelijke roadtrip door de Verenigde Staten belandt. Zadie, Ernie en Jock hebben ieder hun eigen redenen om deze reis te maken. Onderweg zullen alle vier de reizigers ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan om zichzelf – en elkaar – te redden. 

Steun de BoodschappenPlusBus van Het Nationaal Ouderenfonds!

In Op weg naar Harry Cook van Charlotte Nash hebben vier mensen de roadtrip van hun leven. Maar voor veel ouderen is dat niet meer zo makkelijk. De BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds helpt hen letterlijk op weg en wij als A.W. Bruna Uitgevers vinden het belangrijk om dit initiatief te steunen. Dit doen wij door bij de eerste 500 verkochte boeken per boek € 1,- te doneren.

Lees meer over de BooschappenPlusBus.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 728
Categorie: 
Romans
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe boeken 2020, boeken top 10, boeken top 100
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.