Volg ons via
 
 
 

Ken Honda - Geld maakt gelukkig

Ken Honda | Mensen met niet te véél en niet te weinig geld zijn het gelukkigst

Geldzorgen: iedereen kent ze. Beroemd spreker, auteur en zakenman Ken Honda helpt jou je mindset te veranderen. Hij leert je anders na te denken over het geld dat je hebt, verdient, uitgeeft en spaart. En dat doet wonderen.

Honda ziet dat de mensen met niet te véél en niet te weinig geld het gelukkigst zijn. Het doel is om de perfecte balans te vinden tussen een nonchalante en strenge houding ten opzichte van je portemonnee: de gouden middenweg. Daarvoor is het van belang jouw visie op geld, die grotendeels bepaald is door je ouders en omgeving, onder de loep te leggen.

Geld maakt gelukkig biedt alle middelen voor het bouwen aan een perfecte relatie tussen jou en je portemonnee. Je zult merken dat je relaxter bent én meer overhoudt!

Ken Honda (Tokyo, Japan) werkte jarenlang in de zakenwereld en is sinds twaalf jaar megabestsellerauteur. Hij verkocht al meer dan zeven miljoen exemplaren van zijn boeken over geld en geluk. Inmiddels heeft hij 110 boeken op zijn naam staan, maakt hij een wekelijkse podcast en is hij de bestbetaalde spreker van Japan.

Xander Uitgevers


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 368
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wat is geld, geld betekenis, geld weetjes, boek geld, boeken over geld sparen
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Aanbiedingen Lezen
Er zijn geen items beschikbaar.